Geruchten
23 juni 2008 - Ron Smeets

10 Miljoen iPhones in Q3?

Dat is wat de leveranciers van onderdelen voor de nieuwe 3G iPhone verwachten, zo meldt MacNN.

Deze voorspelling is gebaseerd op de bestellingen en productie van onderdelen voor de nieuwe iPhone van Apple bij de diverse Aziatische fabrikanten zoals Sharp, Broadcom en Foxconn.

Natuurlijk zegt dit nog helemaal niets over het werkelijke succes van de tweede generatie van de iPhone die vanaf 11 Juli in 22 landen (waaronder ook in Nederland bij T-Mobile) te koop zal zijn en nog voor het eind van dit jaar in 70 landen uitgebracht gaat worden.Gerelateerde links:
T-Mobile met 3 speciale bundels naar de iPhone.
iPhone voor 1 Euro bij T-Mobile Duitsland
3G iPhone zonder abonnement vanaf 499 Euro
3G iPhone vanaf 11 Juli bij T-Mobile
Daar is ie dan. . . De UMTS iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.