Nieuws
02 november 2010 - Ron Smeets

10 dingen die je als 1e met je Samsung Galaxy Tab moet doen

Zelf ben ik de Samsung Galaxy Tab op dit moment ook uitgebreid aan het testen. Cowboy Marc schreef vorige week al een eerste indruk review van het toestel.

Vanochtend kwam ik onderstaande video tegen. Daarin vertelt een gadget girl van T3 wat de eerste 10 dingen zijn die je met je Samsung Galaxy Tab zou moeten doen nadat je hem uitgepakt hebt. Ik moet zeggen dat ik mij daarin wel kan vinden, op de instellingen van het display na. Ik hou nu eenmaal van een lekker helder scherm met veel licht. En ja, dat ik 'm dan wat vaker moet opladen, dat neem ik dan maar op de koop toe.

Overigens is dat opladen bij de Galaxy Tab nog wel een issue. Je moet namelijk altijd de 230V lader gebruiken. Opladen via de microUSB kabel met behulp van je PC of laptop is geen optie en ook de USB lader die je in de sigarettenaansteker van je auto kunt stoppen levert schijnbaar niet genoeg vermogen om de Tab op te kunnen laden. Dat is wel heel erg jammer!

Mocht je nu denken 'ik wil eigenlijk wel weten hoe die Tab in elkaar steekt', dan kun je hem natuurlijk ook, op eigen risico, uit elkaar halen ;-)) Hieronder staat een 'instrucievideo' daarvoor. Gemaakt door JKMobile

http://www.youtube.com/watch?v=xLmTUyN5Qes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.