Nieuws
04 december 2006 - Ron Smeets

1 miljoenste bezoeker T-Mobile krijgt Gouden RAZR

T-Mobile heeft maandag de grens van 1 miljoen winkelbezoekers gepasseerd. Ter gelegenheid hiervan ontving Wendy van Rijswijk uit Zoetermeer een speciaal prepaidpakket met een Gouden Motorola RAZR.

Niek Jan van Damme, Algemeen Directeur T-Mobile Netherlands: ‘We zien dat consumenten steeds meer behoefte hebben aan persoonlijk contact en service. Onze klanten kunnen dan ook zelf bepalen hoe zij geholpen willen worden: via ons call center, zelf regelen via de website of in een van onze winkels."

"Ons uitgangspunt hierbij is dat de klant overal dezelfde, prettige service ervaart. Uit ervaring weten we dat klanten voor bepaalde zaken het liefst naar een winkel gaan. Denk bijvoorbeeld aan uitgebreid advies over een passend abonnement, het live uitproberen van een nieuw toestel of hulp krijgen bij het instellen van de telefoon."

"Dat mensen onze dienstverlening in een T-Mobile Shop op prijs stellen, blijkt wel uit het passeren van de grens van 1 miljoen winkel bezoekers dit jaar. En die groei zal zich in 2007 zeker voortzetten. Zo hebben wij onlangs in Sneek onze 32e vestiging geopend. In 2007 zullen daar tientallen nieuwe winkels bij komen."

Wat T-Mobile gaat doen als de grens van 2 miljoen winkelbezoekers gepasseerd wordt is nog niet bekend, maar je kunt grofweg wel uitrekenen wanneer dat zal zijn. Volgens T-Mobile bezoeken namelijk gemiddeld 3500 klanten per dag een van de winkels. Gemiddelde groei, aantal winkels nu, aantal winkels dat er nog bij komt en nog een paar variabelen en je komt er wel uit, toch? ;-)Gerelateerde links:
Symbian bereikt mijlpaal van 100 miljoen
Grens van 100 miljoen 3G abonnees overschreden
Vodafone Live! met 10 miljoen klanten door 3G
DoCoMo passeert nieuwe mijlpaal: 50 miljoen
Nu meer dan 50 miljoen 3G abonnees
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.