Toestellen
11 december 2014 - Onno Rompa

?Win elke dag een Sony 48” Smart TV bij Belsimpel.nl [Advertorial]

Sinds 1 december 2014 is er bij Belsimpel.nl een waanzinnige actie aan de gang: twee weken lang wordt er elke dag een Sony 48” Smart TV weggegeven bij aankoop van een Sony Xperia smartphone! De actie is nog geldig t/m 14 december 2014 dus wees er snel bij!

De actie geldt voor alle Sony Xperia toestellen van de Sony Xperia E tot de allernieuwste Sony Xperia Z3. De Sony toestellen staan bekend om hun strakke design en goede camera’s. Koopt u voor 14 december 2014 een Sony smartphone? Dan maakt u elke dag kans om eigenaar te worden van een Sony Smart TV!

Met de Sony Bravia 48” Smart TV kunt u veel meer dan alleen televisie kijken, het is een televisie van vele kwaliteiten. De Smart TV beschikt over internetmogelijkheden en u heeft via Sony Entertainment Network toegang tot handige applicaties. Zo kunt u online video’s of gemiste programma’s kijken, Skypen met uw vrienden of uw Facebook checken. Naast alle mogelijkheden die deze televisie biedt, beschikt de tv over een ontzettend scherpe beeldkwaliteit, maar liefst 4 HDMI-ingangen en een goede geluidskwaliteit!

Wacht niet langer, en bestel snel een Sony Xperia smartphone op Belsimpel.nl. Misschien bent u binnenkort wel de gelukkige eigenaar van de Sony Bravia 48” Smart TV! In januari ontvangen de winnaars van de Sony Bravia 48W605B TV’s een persoonlijk bericht van Belsimpel.nl. 

Over de auteur: Onno Rompa
 
Onno is blogger op DutchCowboys, Travelvalley en StyleCowboys. Onno schrijft over technologische innovaties en trends en ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing. Daarnaast schrijft hij regelmatig over auto's. Onno is daarnaast een bourgondiër en is een liefhebber van de wintersport en het goede goede leven.