Toestellen
21 mei 2015 - Redactie MobileCowboys

?Waanzinnige deal: Microsoft Lumia 640 voor slechts €10,- per maand + gratis Office-pakket

De Microsoft Lumia 640 is nu te bestellen met een super waanzinnige deal: in combinatie met een speciaal Tele2 abonnement betaalt u €10,- per maand. U krijgt het toestel er voor €0,- bij. Bovendien ontvang u één jaar lang een gratis Office 365 Personal pakket ter waarde van €69,-.

De Lumia 640 4G is een smartphone met het besturingssysteem Windows Phone. Hierdoor kunt u profiteren van Microsoft Office diensten als Word, Excel en Powerpoint. Het 5 inch scherm komt hierbij goed van pas: de grootte van het display is ideaal om bijvoorbeeld Office-documenten te bewerken. De telefoon ondersteunt 4G-internet. U kunt dus overal gebruik maken van razendsnel internet. Dit is wel zo prettig wanneer u veel moet e-mailen of vaak bestanden moet downloaden. Verder beschikt de Microsoft Lumia 640 over een 8-megapixel camera en heeft u 8GB opslaggeheugen tot uw beschikking. Het interne geheugen is uit te breiden met een microSD-kaart.

Bij aanschaf van de Microsoft Lumia 640 4G krijgt u nu tijdelijk een gratis Office 365 Personal pakket cadeau. Hiermee kunt u op uw Lumia en op twee extra apparaten de nieuwste versie van Excel, Word en Powerpoint installeren. Ook krijgt u maar liefst 1 TB aan cloudopslag in OneDrive. Cloudopslag betekent dat u bestanden kunt opslaan op het internet, zodat u met uw smartphone, tablet of pc overal toegang heeft tot die bestanden. Zolang u maar een internetverbinding heeft. Het grote voordeel is dat u foto’s en video’s niet meer hoeft op te slaan op uw telefoon. Op deze manier houdt u meer opslaggeheugen vrij op uw toestel. Hoeveel past er op 1TB? Met 1TB kunt u 90.000 foto’s + 1 miljoen Office-documenten + 100 video’s opslaan. Naast 1TB online opslag krijgt u bij Office 365 Personal ook nog eens 60 minuten per maand voor Skype. U kunt bellen naar vaste lijnen in meer dan 60 landen en naar mobiele telefoons in 8 landen.

De Microsoft Lumia 640 is bij Belsimpel.nl uit voorraad leverbaar. Bestel de telefoon in het zwart in combinatie met het special Tele2 abonnement nu snel op Belsimpel.nl. Ook bij de Microsoft Lumia 640 XL krijgt u één jaar lang het Office 365 Personal pakket.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl