Toestellen
14 november 2014 - Redactie MobileCowboys

?Scherp geprijsde LG G3: een toptoestel met verbeterde prestaties [Adv]

De in mei 2014 gepresenteerde LG G3 is het huidige vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Het toptoestel beschikt over de nieuwste hardware verpakt in een premium design. De G3 heeft in vergelijking met de concurrentie een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; tijdelijk is de G3 nog interessanter vanwege de €50,- Cashback actie!

De LG G3 is prettig in gebruik dankzij het fraaie metalen frame, de dunne randen om het scherm en de knoppen op de achterkant. De Eye-catcher van de G3 is het grote en scherpe Quad-HD scherm van 5.5 inch met een resolutie van 2560x1440 pixels. Met 538 ppi is dit scherm uniek in zijn soort.

Video kun je in 4K-kwaliteit opnemen. 4K is vier keer scherper dan HD video, hierdoor wordt beeldmateriaal super scherp. Aan de achterkant van de LG G3 zit een 13-megapixel camera met Laser Auto Focus. Hiermee wordt de foto in slechts een fractie van een seconde gemaakt en gaat dat perfecte moment niet langer verloren voor de camera.

Extra functies die LG de G3 heeft meegegeven zijn bijvoorbeeld KnockOn en KnockCode. Met KnockOn kunt u de smartphone met twee tikjes op het scherm ontgrendelen en vergrendelen. KnockCode is geschikt als je een eigen code wilt instellen om het toestel te beveiligen. Je kunt de telefoon dan ontgrendelen door een bepaald patroon op het scherm te kloppen.

De LG G3 16GB is als los toestel verkrijgbaar of gratis met een abonnement op Belsimpel.nl. Bovendien krijgt u bij aanschaf van de LG G3 €50,- Cashback via LG, als u deze smartphone voor 30 november aanschaft. Ook bij de LG G2 krijgt u nu €50,- retour, wacht dus niet te lang meer met kiezen van een nieuwe LG smartphone.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl