Toestellen
25 september 2015 - Redactie MobileCowboys

?Ontdek de Samsung Galaxy S6 familie

De Samsung Galaxy S6 familie bestaat op dit moment uit drie leden, die allen behoren tot het high-end segment. De drie telefoons hebben allemaal een oogstrelend design, uitstekende camera’s, een vingerafdrukscanner en de mogelijkheid om draadloos op te laden. Wat heeft de Galaxy S6-serie allemaal te bieden?

Samsung Galaxy S6

Het eerste lid van de familie is de Galaxy S6. Het toestel heeft een premium look omdat de buitenkant uit glas en metaal bestaat. De combinatie van deze twee materialen zorgt voor een adembenemende uitstraling. Daarbij heeft de telefoon een oogverblindend scherp 5.1 inch Super AMOLED-scherm met een Quad HD-resolutie van 2560x1440 pixels. Beelden worden haarscherp, kleurrijk en super helder weergegeven. De Samsung Galaxy S6 heeft een verbeterde diafragma van F1.9 op beide camera’s. Dit betekent dat je altijd en overal heldere foto’s kunt maken, ook bij weinig licht. Bovendien mis je geen moment meer want wanneer je twee keer op de homeknop drukt, kun je gelijk foto’s maken. Met de Galaxy S6 zal je het gemak van draadloos laden ervaren: je hoeft je toestel simpelweg op een compatibele oplaadplaat te leggen. Je hebt dus geen gedoe meer met opladers of kabels die niet passen. Daar komt bovenop dat de S6 tot wel 1,5 keer sneller oplaadt dan zijn voorgangers.

Samsung Galaxyy S6 Edge

De Samsung Galaxy S6 Edge is een variant op de originele S6 en het vlaggenschip van de S6 familie. Aan de buitenkant zie je gelijk het belangrijkste verschil tussen de modellen. De S6 Edge heeft namelijk een 5.1 inch Dual Edge Super Amoled display: dit betekent dat het touchscreen aan beide kanten doorloopt. Daarbij zie je dat het metaal en het glas naadloos in elkaar overvloeien. Via de afgeronde zijkanten heb je snel toegang tot contacten, applicaties en meldingen. Je kunt bijvoorbeeld vijf contactpersonen koppelen aan vijf verschillende kleuren. Wanneer één van die personen belt zie je de zijkanten oplichten met de kleur die je gekoppeld hebt.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Tot slot is er nog de Samsung Galaxy S6 Edge+: deze multimedia telefoon heeft ook een Dual Edge Super Amoled scherm, maar deze is met een formaat van 5.7 inch groter dan de S6 Edge. De telefoon heeft 4GB werkgeheugen en hij ondersteunt LTE Cat.9, dit is het snelste 4G-netwerk van dit moment. Dankzij deze twee eigenschappen is het toestel ideaal om live te streamen naar YouTube. Via Live Broadcast kunnen je vrienden en familie genieten van wat jij live ziet. Met de S6 Edge+ maak je zelf ook de beste foto’s en video’s, want dankzij optische beeldstabilisatie zijn je foto’s en filmpjes nooit meer bewogen.

Cashback actie

Momenteel kun je profiteren van een interessante cashback actie op de Samsung Galaxy S6 familie. Koop je een Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge of Galaxy S6 Edge+ bij Belsimpel.nl, dan ontvang je €75,- retour. De actieperiode is van 21 september 2015 t/m 1 november 2015. De actie geldt zowel bij aanschaf van een los toestel als in combinatie met een abonnement.

https://www.youtube.com/watch?v=rcsVmluFbTg
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl