Toestellen
13 januari 2015 - Onno Rompa

?Microsoft Lumia 535: '5x5x5-smartphone' [Adv]

In april 2014 was de deal tussen Microsoft en Nokia rond; de mobiele tak van Nokia hoort sindsdien officieel bij Microsoft. Het bedrijf wil zelf smartphones gaan ontwikkelen voor haar besturingssysteem Windows Phone en sinds afgelopen vrijdag is het eerste toestel verkrijgbaar: de Lumia 535. Microsoft houdt de Lumia-naam dus in stand en noemt het toestel een zogenaamde '5x5x5-smartphone'. Wat houdt dit in en wat brengt het toestel ons verder?

De Nokia Lumia 630 was één van de laatste smartphones die Nokia heeft uitgebracht en deze was heel erg succesvol. Dit kwam vooral door de combinatie tussen de prijs en de specificaties, want de Lumia 630 levert veel voor een voordelige prijs. De Microsoft Lumia 535 is het toestel dat de aftrap wat betreft smartphones mag doen voor Microsoft. Zal dit toestel voor Microsoft zo'n zelfde succes opleveren als de Lumia 630 voor Nokia deed? Het bedrijf brengt haar eerste toestel op de markt met de term '5x5x5', wat staat voor het 5-inch scherm, de 5-megapixel front facing camera en de vijf gratis geïntegreerde Microsoft-diensten: Outlook, Skype, Office, Cortana en OneDrive. Op het eerste gezicht staat de Lumia 535 dus garant voor een hoop plezier, mooie foto's en een goede integratie met Office-diensten.

Naast deze features beschikt de Microsoft Lumia 535 over meer. Zo is er het mooie design waar tevens goed over is nagedacht, zodat het toestel fijn in de handen ligt. Een snelle quad-core processor zorgt ervoor dat de Microsoft-smartphone vlot werkt en daarnaast heeft het toestel een 5-megapixel camera met LED-flitser, Windows Phone 8.1 met Lumia Denim, 8GB uitbreidbaar opslaggeheugen en heeft het 5-inch scherm een resolutie van 960x540 pixels. Bovendien is het uiterlijk van het toestel te veranderen dankzij de verwisselbare covers. Kortom, de Microsoft Lumia 535 is een goede keuze, want je krijgt meer waard voor je geld dan ooit!

De Microsoft Lumia 535, de eerste Lumia-smartphone zonder de naam Nokia, is nu gratis verkrijgbaar bij Belsimpel.nl in combinatie met een abonnement. Het toestel, beschikbaar in de kleuren zwart en wit, is los verkrijgbaar voor maar 119 euro.

Over de auteur: Onno Rompa
 
Onno is blogger op DutchCowboys, Travelvalley en StyleCowboys. Onno schrijft over technologische innovaties en trends en ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing. Daarnaast schrijft hij regelmatig over auto's. Onno is daarnaast een bourgondiër en is een liefhebber van de wintersport en het goede goede leven.