Toestellen
11 juni 2015 - Redactie MobileCowboys

?LG G4: high-end smartphone met uniek design [Advertorial]

De LG G4 is een uitstekende smartphone met een opvallende behuizing; naast een metallic skin variant is het toestel ook beschikbaar met een authentieke leren achterkant. Dit zorgt voor een uniek en stijlvol uiterlijk. De high-end specificaties en leren achterkant maken dat de G4 een zeer complete telefoon is. Wat heeft dit toestel verder nog te bieden?

De leren achterkant is niet het enige opvallende aan de behuizing van de LG G4. De telefoon is namelijk licht gebogen. Het Curved design zorgt ervoor dat niet alleen de achterkant, maar ook het scherm gebogen is. Hierdoor ligt het toestel prettig in de hand. Beelden zullen van het 5.5 inch display afspatten dankzij (advanced) QHD-resolutie. Het advanced QHD scherm heeft een schermresolutie van 2560x1440 pixels; dit is 4 keer meer dan 720p HD-resolutie. Beelden worden dus super scherp weergegeven! Gelukkig houdt LG vast aan de verwisselbare accu. Wanneer de batterij van uw telefoon bijna leeg is, kunt u deze eenvoudig verwisselen voor een reserve accu, iets dat bij de concurrentie niet meer mogelijk is.

Met de uitstekende camera kunt u fraaie foto’s en video’s maken. Bovendien mist u geen moment meer, want vanwege laserautofocus zal de G4 super snel scherpstellen zodat u gelijk een foto kunt maken. Dankzij een grote diafragma (f1.8) komt er meer licht binnen; dit betekent dat het mogelijk is om in donkere omstandigheden zeer goede foto’s te maken. Een prettige techniek is optische beeldstabilisatie (ois), die voornamelijk bij video’s van pas komt. Tijdens het filmen zal ois schokken opvangen, waardoor beelden scherper blijven en trillingen nauwelijks merkbaar zijn. Om alle gemaakt foto’s en video’s of uw favoriete muziek op te slaan heeft de LG G4 standaard 32GB opslaggeheugen. Dankzij een microSD-slot kunt u het geheugen uitbreiden met een microSD-kaart. Dit is opnieuw een eigenschap die we bij enkele concurrenten van de G4 niet zien.

De LG G4 is bij Belsimpel.nl in vijf varianten uit voorraad leverbaar. De leren variant is verkrijgbaar in bruin en zwart. U kunt de metallic skin variant kopen in het grijs, goud en wit. Bekijk de beste LG G4 aanbiedingen hier.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl