Nieuws
05 augustus 2014 - Redactie MobileCowboys

@evleaks stopt met lekken

Een van de meest gevreesde Twitter accounts voor telefoonfabrikanten @evleaks is gestopt. Nadat Evan Blass dan man achter @evleaks zondag een tweet de wereld in stuurde waarin hij zijn afscheid aankondigde besloot Jon Russell van The Next Web een interview te doen met de man die menig telefoonfabrikant gek heeft gemaakt door voortijdig nieuws te brengen over nieuwe toestellen.

Een van de redenen waarom Evan Blass stopt met zijn activiteiten is geld, Blass heeft Multiple Sclerose en dus is hij beperkt in zijn doen en laten wat ertoe geleid heeft dat hij inkomsten moet halen uit andere activiteiten.

Twee jaar lang was voormalig Engadget en Pocketnow redacteur Blass een plaag voor menig telefoonfabrikant, zijn persoonlijke hoogtepunt was een 3D render van de HTC M8 Prime en de benoeming van Wired’s 101 Signals.
Evan Blass zal dus stoppen met het verspreiden van onaangekondigde telefoon maar zal zijn twitter account wel open houden voor de geïnteresseerde. Het hele interview met @evleaks is te lezen op thenextweb.com

Inmiddels is er een fonds opgericht door derde om de zieke Blass te steunen in zijn strijd tegen MS.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl