Geruchten
22 augustus 2014 - Ron Smeets

@evleaks even terug voor Moto X+1

Enkele weken geleden kondigde @evleaks aan per direct te zullen stoppen. Vandaag verscheen echter weer een foto op de twitterfeed. Daarop is de Moto X+1 te zien, althans dat wordt aangenomen. De enige tekst die bij de foto staat is 'mijn afscheidscadeau voor jullie'.

Het is inmiddels wel bekend dat Motorola op 4 september de opvolger an de Moto X zal presenteren en de Moto X+1, zoals de naam zou worden, is al vaker opgedoken in diverse geruchten, maar een duidelijke foto zoals deze (grote versie hieronder) zagen we nog niet eerder. 

Zeg maar, wat vinden jullie van het toestel op dit kiekje? Op mij laat het toestel toch nog een beetje een 'instapmodel' of goedkope indruk achter, ondanks dat de specs, volgens de geruchten, een stuk beter worden dan die van zijn voorganger. En dat was eigenlijk, qua prijs kwaliteit, al een bijzonder goed toestel. Misschien zie ik wel spoken ;)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.