Toestellen
08 april 2015 - Redactie MobileCowboys

?De Honor Holly: voor een dubbeltje op de eerste rang! [Advertorial]

De Honor Holly is een fantastische telefoon van Honor. Ondanks dat het merk relatief onbekend is weet het merk uitstekende toestellen te combineren met een mooi prijskaartje. En alleen vandaag 8 april is er nog beter nieuws. De Holly is alleen vandaag €99,99!

De Honor Holly is ondertussen alweer het derde toestel welke door Honor op de Nederlandse smartphonemarkt wordt aangeboden. Het toestel weet een scherpe prijs te combineren met solide prestaties op elk gebied. Honor is een redelijk onbekend merk in Nederland, het moederbedrijf is daarentegen een stuk bekender. Het moederbedrijf Huawei biedt al geruime tijd toestellen aan en heeft in Nederland ondertussen een behoorlijk solide reputatie opgebouwd. Het merk Honor probeert door alternatieve marketingkanalen te gebruiken hun producten goedkoper aan de man te brengen.

De Holly beschikt over een degelijk 5.0 inch scherm met een resolutie van 1280x720 pixels. De Holly beschikt over 16GB opslaggeheugen, dat is voor het gros van de smartphonegebruikers meer dan genoeg. Het opslaggeheugen is uit te breiden met een micro-SD kaartje. Met een Mediatek 1.3Ghz quad-core processor en 1GB werkgeheugen worden taken snel en efficiënt uitgevoerd. Verder weet de Honor Holly ook op visueel gebied behoorlijke prestaties neer te zetten. De 8-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel schiet naast foto's ook 1080p HD filmpjes. 'De selfie' is ondertussen een onmiskenbaar onderdeel van onze samenleving en ook op dit gebied heeft de Honor Holly een passend antwoord. De 2-megapixel frontcamera weet scherpe afbeeldingen te reproduceren.

Naast de standaard functies biedt de Honor Holly ook de mogelijkheid om twee simkaarten tegelijkertijd te gebruiken! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zowel een zakelijk nummer als privé nummer in één telefoon onder te brengen.

De Honor Holly is als losse telefoon verkrijgbaar of gratis met een abonnement bij Belsimpel.nl. Wat zou voor jou de doorslag geven om de Honor Holly aan te schaffen? Vast de geweldige korting die alleen vandaag geldig is!

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl