Entertainment
10 december 2014 - Onno Rompa

?De Hallmark app, ideaal voor de kerstdagen [Advertorial]

Kerstkaarten maken anno 2014 is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je hoeft niet meer de deur uit om kaarten, postzegels, enveloppen, leuke stickers, leuke glitterpennen en ga zo maar door te halen, je kunt gewoon in je luie stoel blijven zitten om de leukste kerstkaarten te sturen naar je vrienden en familie. Hoe? Heel eenvoudig: met de app van Hallmark natuurlijk!

Kaarten maken op je telefoon
Kaarten maken met de Hallmarkapp is heel eenvoudig. Je downloadt de app in de appstore en je kunt direct aan de slag. Hallmark heeft een divers aanbod aan kerstkaarten in hun collectie staan. Ga je voor de leuke glitterkerstman of kies je toch voor de schattige hertjes in de sneeuw? Hallmark heeft het allemaal!

Persoonlijke touch
Het leuke aan de Hallmarkapp is dat je ook je eigen kaarten voor de feestdagen kunt maken. Kies bijvoorbeeld een leuke foto van jou en je familie, bewerk deze met een paar leuke effectjes en stickers en typ een leuke tekst aan de binnenkant. Zo krijgen je kaarten een persoonlijke touch, wat het toch extra speciaal maakt. Persoonlijke kaarten zijn altijd leuk om te ontvangen.

Verzenden
Het verzenden van de kaarten gaat eigenlijk precies hetzelfde als wanneer je kaarten via de computer maakt. Bepaal zelf de datum waarop jij wilt dat de kaarten verzonden worden. Zorg vooral met de feestdagen wel dat je op tijd bent met het maken en versturen van je kaarten. Waarom foto's maken via je telefoon gemakkelijker is dan op de laptop? Je telefoon heb je altijd bij de hand. Dat betekent dus dat je wanneer je maar wilt een kaart kan maken en versturen. Nieuwsgierig geworden? Download dan snel de app van Hallmark in de appstore en begin met het maken van je bijzondere kaarten voor kerstmis.

Over de auteur: Onno Rompa
 
Onno is blogger op DutchCowboys, Travelvalley en StyleCowboys. Onno schrijft over technologische innovaties en trends en ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing. Daarnaast schrijft hij regelmatig over auto's. Onno is daarnaast een bourgondiër en is een liefhebber van de wintersport en het goede goede leven.