Mobile Cowboys; nog steeds hét mobiele nieuwsblog van Nederland Nu ook de one-stop-shop voor smartphone accessoires, abonnementen en toestellen

Mobile Cowboys is sinds 2005 een van de meest toonaangevende telecom nieuwsblogs van Nederland. In de loop der jaren zijn hier al meer dan 22.000 telecom gerelateerde berichten gepubliceerd. Van actueel nieuws en geruchten over toestellen en providers tot diepgaande (video)reviews en berichten over netwerken, providers en abonnementen. De meningen en beoordelingen van Mobile Cowboys staan al jaren bekend als kritisch, eerlijk en onafhankelijk. Dat is en blijft, ook met de huidige nieuwe opzet, altijd ons grootste goed.

In de herfst van 2017 is Mobile Cowboys onderdeel geworden van Allekabels BV, bekend van Allekabels.nl, de grootste one-stop-shop voor kabels en andere technische producten. Die samenwerking heeft geleid tot de vernieuwde Mobile Cowboys zoals die nu voor je staat. Naast nieuws, geruchten en reviews kun je bij ons nu ook terecht voor al je smartphone accessoires, een nieuw toestel, al dan niet met abonnement, of een sim only. Een grote, maar logische stap voor Mobile Cowboys. De komende periode zal het assortiment van accessoires en toestellen verder uitgebreid worden. Kortom, net als voorheen loont het zich nog altijd om elke dag Mobile Cowboys te bezoeken. Als niet voor het laatste nieuws, dan misschien voor een nieuw hoesje, headset, powerbank, abonnement of smartphone. Mobile Cowboys is nu dé one-stop-shop voor alles wat met telecom te maken heeft.

Daarom MobileCowboys!
Kies je provider Bepaal eerst je abonnement en kies daarna je toestel
T-mobile Vodafone Tele 2 Hollandsnieuwe Telfort KPN Ben Simyo Youfone Simpel Robin Mobile
Kies je toestel Bepaal eerst je toestel en kies daarna je abonnement
Apple Samsung Huawei OnePlus HTC LG Google Sony Alcatel Nokia Microsoft Motorola Wiko Honor
 
Videopreview en eerste indruk van de Huawei Mate 10 Pro Dit kan de beste Chinese maat ooit worden!

Op 16 oktober onthulde Huawei in Munchen de nieuwe Mate 10 Series. Drie toestellen waarvan er uiteindelijk maar twee naar Nederland komen...

Ik wil meer weten!
De laatste nieuwsberichten Meer nieuwsberichten lezen  
 
Honor 10 aan de wereld voorgesteld 19 april 2018
lees meer  
 
Amerika drijft Chinese fabrikanten steeds meer in het nauw 19 april 2018
lees meer  
 
Kwaliteit fysieke telecomwinkels laat veel te wensen over, of niet? 17 april 2018
lees meer